Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture Perfect: Rotterdam

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Rotterdam

1 Euromast

Vanuit de Euromast heb je de mooiste view over heel Rotterdam! Op 96 meter hoogte heb je ook een restaurant waar je een hapje kunt eten of een leuk drankje kan doen.

2 Gracy’s American Diner

Houd je van de Amerikaanse vibe? Neem dan zeker een bezoekje aan Gracy’s American Diner. In dit restaurant kan je lekkere milkshakes drinken en de leukste foto’s maken!

3 Street Art

In de Witte de Withstraat zijn er verschillende muurschilderingen en graffiti te zien. Doordat deze muren veel kleur bevatten, trekken ze op Instagram alle aandacht!

4 Rotterdamse stadhuis

Je verwacht het niet, maar in het Rotterdamse stadhuis bevindt er een grote binnentuin met veel planten. Het heeft een historische look, waardoor je foto’s er weer heel anders uit komen te zien.

5 Supermercado

Supermercado is een restaurant waar je heerlijke nacho’s en taco’s kunt eten. De bar heeft een industriële look. Dit is zeker Instagram-waardig is!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten