Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Props die je foto een boost geven!

Een Instagram foto maken is niet altijd even gemakkelijk. Je moet over veel dingen nadenken. De belichting moet juist zijn, de achtergrond moet aantrekkelijk ogen en je wilt er natuurlijk ook zelf goed uitzien. En als je dat dan allemaal onder de knie hebt, blijkt de foto het toch net niet te zijn. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor, props! Dit zijn voorwerpen die je kunt gebruiken, om je foto’s nog mooier te maken. Vandaag nemen wij de allerleukste met je door. Jouw feed gaat stralen!

1. Bloemen

Ze maken je foto een stuk vrolijker en vooral kleurrijker, bloemen! De keuze is enorm, waardoor je voor allerlei verschillende soorten en kleuren kan gaan. Droogbloemen zijn nu erg populair, maar ook een boeketje is natuurlijk erg leuk. Voor welke ga jij?

2. Boeken

Je zou het in eerste instantie misschien niet gelijk zeggen, maar boeken kunnen veel voor je foto’s betekenen. Ze geven een dromerig gevoel mee en je kunt allerlei verschillende poses uitproberen. En nee, je hoeft hier natuurlijk geen boekenwurm voor te zijn.

3. Fietsen

Waar je in Nederland ook heen gaat, overal zie je mensen fietsen. Waarschijnlijk zullen er in jouw schuur ook een aantal staan. Daarom is het des de leuker om deze erbij te pakken voor de foto. Je kunt hem natuurlijk altijd nog opvrolijken met versiering.

4. Ballonnen

De verjaardag foto’s kennen we inmiddels allemaal en zijn ook niet altijd meer zo origineel. Maar ballonnen kunnen ook erg goed werken zonder dat hier een feestje aan gekoppeld is. Hou natuurlijk wel even de weersvoorspellingen in de gaten, je wilt dit niet proberen in de storm!

Top 30 Nederlandse Vrouwelijke Fashion Influencers Tot 100k

5. Eten en drinken

Het is misschien wel de makkelijkste prop, maar ook zeker één van de leukste. Met eten en drinken kan je zoveel kanten op en het is tegelijkertijd ook nog eens erg lekker. Een gezellige picknick op het strand levert de leukste foto’s op. Of tijdens een heerlijke wandeling met een kopje koffie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten