Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Rudy Pankow te zien in nieuwe film

Outer Banks acteur Rudy Pankow gaat in een nieuwe film spelen; Lift Off. In een interview vertelt director en schrijfster Alyssa Toledo alles over de film en Rudy Pankow! 

Alyssa Toledo is een filmmaker uit California. Nadat ze klaar was met haar studie, heeft ze de kans gekregen om bij Outer Banks aan de slag te gaan. Ze heeft haar spullen gepakt en is naar Charleston, South Carolina gegaan. Daar heeft ze Rudy ontmoet en de rest is geschiedenis.

Studie

Alyssa was net begonnen op een community college en zou als toekomstige brandweervrouw bijna afstuderen. Ze moest een kunstklas kiezen om af te kunnen studeren en dat is waar het allemaal begon. “Mijn beste vriendin vertelde dat ik een film les moest kiezen, wat ik erg grappig vond. Ik heb er nooit bij nagedacht om de film wereld in te gaan, omdat het niet echt stabiel werk is. Ik had uiteindelijk toch voor film gekozen en werd er verliefd op”.

Lift Off

Lift Off is een film van 30 minuten met in de hoofdrol Rudy Pankow. Lift off gaat over de jonge Danny die met zijn moeder praat over zijn droom om een astronaut te worden. Maar wat het publiek uiteindelijk ziet, is de volwassen versie van hem die iets heel anders ervaart. 

“Ik schreef Lift Off terwijl ik aan Outer Banks werkte. Ik voelde me toen een beetje verloren. Ik had geen geld en werkte veel. Ik voelde me down over een heleboel dingen en ik begon er over na te denken hoe ik me als kind had voorgesteld dat ik nu iets heel anders zou doen. Als kind stel je je voor dat je allemaal vette dingen gaat doen, heel veel geld gaat verdienen en coole mensen gaat ontmoeten. Het zette mij aan het dingen over hoe vaak we dromen over dingen die gebeuren als we ouder zijn, maar als we eenmaal ouder zijn is dat niet wat we uiteindelijk gaan doen. Lift Off gaat daarover, alleen dan veel dramatischer”.

Rudy Pankow

Rudy Pankow speelt Danny in de film. De jongere versie van hem wordt gespeeld door een jongen die een figurant was bij Outer Banks. Candi Brooks speelt de moeder van Danny. Zij was in Outer Banks te zien als een politieagente. 

‘Ik heb Rudy leren kennen via Outer Banks. Ik kende daar niemand. Ik had het script van Lift Off geschreven met hem in gedachten en op een dag benaderde ik hem en vroeg: ‘Hey, zou je dit script willen checken?’ Ik heb nooit gevraagd of hij in de film wilde spelen. Ik wilde alleen dat hij het script las en vertelde wat hij er van vond. Hij las het script en vond het best gaaf. Toen ik vroeg of hij Danny wilde spelen als we het uiteindelijk zouden filmen, was hij enthousiast en stemde hiermee in”.

“Rudy is echt geweldig. Hij is letterlijk het meest aardige en getalenteerde persoon die ik ken. Hij deed dit zelfs gratis. Wat ik cool vind om te zien bij Rudy, is dat je goed kan zien wat hij nog meer in zijn mars heeft. In de show speelde hij de rol van de bad boy erg goed, maar hij kan nog zoveel meer. Dat laat zich ook zien in de film. Het is veel intenser en meer gevuld met drama. Dit laat zien dat hij een coole carrière tegemoet gaat. Voor mij was het heel eng om met Rudy samen te werken, omdat ik nog nooit met een professionele acteur had samengewerkt. Er waren zoveel dingen die er naar toe leidde dat dit project er eigenlijk niet had moeten zijn”.

Tegenslagen

Het was niet zomaar even wat beelden schieten en klaar is kees. Er waren heel wat tegenslagen waar Alyssa mee moest worstelen om de film te kunnen filmen. 

“We hebben dit gefilmd toen we met Outer Banks bezig waren, wat nu een jaar geleden is. Het is best gek, want we hebben het allemaal gefilmd in een weekend tussen het draaien van Outer Banks door. Het project, afgezien van het verhaal en hoe vet het was om Rudy erin te hebben, was cool om te doen. Maar het project zelf had nooit mogen gebeuren. De week voordat we begonnen met filmen verloren we alle locaties, de camera crew, veel mensen stopte er mee en de de attributen waren nog niet klaar. Van maandag tot vrijdag, 14 uur per dag werkte ik aan Outer Banks. Ik had het gevoel dat ik voor volgende week geen tijd zou hebben om erachter te komen hoe we dit konden gaan oplossen. Ik had die avond met mijn cameraman, Curtis, gebeld. Normaal gesproken is hij de meest positieve guy. Als er tegenslagen zijn zegt hij: het komt wel goed, je kan dit, we komen er wel. Maar toen ik Curtis opbelde, zei hij het tegenover gestelde en op dat moment was ik wel even in shock. Als Curtis dat zei, dan waren we er echt slecht aan toe. De kansen waren echt tegen het gebeuren van het project. En toen dacht ik: nu moet ik het wel doen. Ik raakte bevriend met de mensen waar ik mee werkte en vroeg ze om een gunst. Ik mocht dure camera spullen lenen voor het weekend en beloofde het maandagochtend terug te brengen voor ze zouden beginnen met het filmen van OBX. Zo hebben we het voor elkaar gekregen om het project af te krijgen. Het is insane. Maar het laat wel zien, dat ook al zit alles tegen, er is altijd een oplossing om het voor elkaar te krijgen. Als het niet linksom kan, dan rechtsom en anders rechtdoor. Er is altijd wel een oplossing”.

Lift Off wordt voor het eerst getoond tijdens het New Filmmakers LA filmfestival op 26 september. Waarschijnlijk wordt de film ook nog op andere filmfestivals getoond. Mocht je tickets willen kopen om de film te zien, dan kun je dat hier doen! Alles is virtueel, dus ook jij kunt dit filmfestival bijwonen!

Kijk hieronder naar de trailer van Lift Off.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten