Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Seksstandjes voor elke mood part 2

Je gevoelens spelen een belangrijke rol tijdens de seks! Wij hebben voor iedere mood een seksstandje die jij zeker even moet uitproberen. Op deze manier breng je jezelf in de juiste positie 🙂

#1 Lui

Heb je een lange dag gehad maar nog wel zin in seks? In dat geval is de CAT-positie top! Met deze variant van de missionaris doet de man het meeste werk, jij hoeft enkel te liggen en misschien te bewegen met je heupen, maar dat is helemaal aan jou. Ideaal als je weinig energie hebt, relaxt!

#2 Romantisch

Hotel geboekt met rozenblaadjes en zijn jullie in een romantische mood? Dan is de omgekeerde spoon-positie fijn om uit te proberen. Pluspunten aan deze positie: Door in elkaars armen te liggen kun je elkaar aan kijken, zoenen en knuffelen. Heel romantisch dus!

#3 Make-up seks

Na een heftige ruzie met je partner zin in seks, maar beide stiekem nog steeds een beetje geïrriteerd? Goedmaakseks is vaak wildere en extremere seks die na een ruzie plaatsvindt. In dit geval is the cowgirl passend voor deze mood. Jij als vrouw hebt namelijk de volledige controle over de penetratie, spannend!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten