Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Shop the look: Euphoria

Euphoria, een echte hit serie op HBO! De Amerikaanse tiener serie volgt een groep middelbare scholieren door hun ervaringen met identiteit, trauma, drugs, vriendschappen, liefde en seks. En wat het zo leuk maakt, de personages kleden zich zoals zij willen. Avontuurlijk, high-fashion en met veel meer edge! Ben jij op zoek naar al je favoriete Euphoria-looks? Wij zetten ze op een rijtje!

#1 Maddy’s look

Maddy’s garderobe is zeker niet voor bangeriken! Ze pronkt met haar figuur in matchy-matchy mode in pasteltinten. Op zoek naar Maddy’s iconische en gewaagde outfit? Ze draagt de top en broek set van ‘I.AM.GIA’, en gouden oorbellen van ‘Zara’. Most importantly, zoek iets body-hugging, val lekker op en wees vooral niet bang voor een gekke, gewaagde outfit! 

#2 Jules’s look

Jules fashion is erg ‘bubblegum popprinses’ en ‘e-girl-fantasie’. Ze maakt gebruik van veel neon- en hi-viskleuren, een belangrijk kenmerk van sommige e-girl-stijlen. Het grootste deel van haar garderobe wordt bepaald door gedurfde paars, babyroze en geruite rokjes. Zo draagt ze een paars geplooid rokje van de ‘H&M’, een basic paarse croptop van ‘Zalando’, en een furry rukzakje van ‘Doll Skill’. Cute!

#3 Rue’s look

Rue haar look is, in tegenstelling tot Jules, niet te kieskeurig. Een lekkere baggy, skater chic! Als je niet zeker weet wat je moet dragen, is een rode hoodie meteen herkenbaar. Ze draagt biker shorts van de ‘H&M’, een vintage t-shirt van ‘Shein’ en een oversized vest van ‘Zalando’. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten