Laatste nieuws: Karel Gerlach noemt Maan zijn grootste liefde én voorbeeld

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK! De hotties van de maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over… 

#1 Hero Fiennes Tiffin

Deze knappe acteur ken je vast wel uit de After-films. In de film is hij al een echte hunk, maar in het echte leven is hij ook ontzettend leuk. Leuk feitje: Hero is binnenkort te bewonderen in de nieuwe film First Love.

#2 Josh Richards

Waarschijnlijk heb je Josh al vaak voorbij zien komen op TikTok. Hij heeft onder andere een relatie gehad met Nessa Barrett. Toch is deze hotboy nog helemaal in en zijn we hem nog lang niet zat op onze For You-page.

#3 Ryan Gravenberch

Deze voetballer is nog maar 20 jaar, maar wel ontzettend getalenteerd! Nog een mooi pluspuntje is natuurlijk dat hij er heel goed uit ziet. Dus als er thuis voetbal op staat, heb je toch nog wat leuks om naar te kijken.

#4 Jack Harlow

Rapper Jack Harlow is de nieuwe muzieksensatie. Hij heeft al een paar grote hits op zijn naam staan zoals onder andere ‘First Class’ en is ook nog eens een hottie! Van deze rapper willen we zeker wat meer zien!

#5 Bjorn Smid

Deze boy is super hot en helemaal in! Hij zit in de populaire podcast Bro Code samen met zijn twee goede vrienden. Meiden zwijmelen bij hem weg om zijn humor en looks. Hij is single en je kan dus nog in zijn dm sliden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten