Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Josh tweet over zijn ex Nessa

Josh Richards tweet over zijn ex Nessa Barrett! “Ik ben dankbaar voor de herinneringen met haar. Ik wens Jaden en Nessa het beste”, zegt hij. Ook wilt Josh duidelijk maken dat hij er klaar mee is dat iedereen zich met de situatie bemoeit. Hij zegt dat er veel leugens rond gaan, maar hij niet langer zijn energie hierin wilt steken. “Ik voel me verraden, maar kies ervoor om deze energie in mijn werk te stoppen”, vertelt hij.

Afgelopen tijd werd er veel over de twee gesproken. Er kwamen geruchten dat Nessa een relatie had gekregen met Jaden Hossler, de beste vriend van Josh. De twee werden samen gespot toen ze uit eten gingen. Ook brachten ze samen een nummer uit. Toen werd er ook al veel over ze geroddeld, want Nessa en Jaden leken wel erg close met elkaar. Beide zaten toen nog wel in een relatie.

In een podcast bevestigde Mads, de ex van Jaden, dat zij uit elkaar waren en dat Jaden zelfs vreemdging. Jaden liet in een Instagram live weten er niet over te willen praten. Inmiddels hebben Nessa en Jaden ook meerdere matching tattoos en zijn ze al vaak zoenend gespot.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten