Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

SNACKATTACK! De hotste boys van deze maand

#1 Frenkie de Jong

Deze hotboy is een echte sportieve guy. Frenkie de Jong is een groot talent, hij begon eerst bij Ajax maar werd al snel opgepakt als talent en speelt nu bij Barcelona. Hij heeft al wel lange tijd een vriendin, maar deze hotboy is niet te missen. Want wat een knapperd is hij!

#2 Jaden Smith

Jaden Smith, acteur en rapper is super knap en heel getalenteerd. Zo heeft hij al verschillende nummers uitgebracht en vroeger ook wat geacteerd. En deze knapperd is ook nog een single! Echt om van weg te dromen…

#3 Tommy van Lent

Oud-Spaze lid en acteur Tommy van Lent is niet meer van je beeldscherm te verwijderen! Hij is razend populair en speelt zelfs een rol in de dramaserie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Tommy is een echte mooi boy en super leuk!

#4 Thomas van der Vlugt

Iedereen is wel een beetje verliefd geworden op Thomas, na het kijken van de Bachelor. Hij was al leuk, maar nu leren we hem nog meer kennen. Een echte charmeur en gentlemen dat hij is, hij laat niet alleen de harten kloppen van de meiden in de villa, maar ook van de kijkers! Gaat jouw hart ook sneller kloppen van Thomas?

#5 Yaron Berends

Deze hotboy is niet alleen knap, maar ook nog eens super grappig. Zo heeft hij een eigen podcast ‘Bro Code’ samen met zijn twee goede vrienden. Ook is hij super getalenteerd, hij maakt namelijk super coole foto’s! Deze boy is niet weg te denken en met hem willen we wel een beschuitje eten !

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten