Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK! De hotties van de maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over…  

#1 Miles Teller 

Deze knappe acteur kennen we van de serie ‘Top Gun’. De laatste tijd zie je deze hottie overal op je ‘For You Page’, maar dit vinden we zeker niet erg. Wij krijgen in ieder geval geen genoeg van hem! 

#2 Joseph Quinn  

Joseph kennen we natuurlijk van het vierde seizoen van Stranger Things, hierin speelt hij Eddie. Deze knapperd is 29 jaar en een echte leukerd! 

#3 Mathijs Jeuken 

Deze Nederlandse TikTokker is zo’n hottie! Met zijn leuke TikToks weet hij iedereen verliefd te maken. Zijn charmante lach is onvergetelijk! 

#4 Theo James 

Theo is een echte leukie, we kunnen hem kennen van ‘Divergent’ en de nieuwe serie ‘The Time Traveler’s Wife’. Deze knappe acteur is echt zo leuk en hot, wij vinden hem geweldig! 

#5 Nils Verkooijen 

Deze acteur kennen we allemaal wel toch? Achtste Groepers Huilen Niet is natuurlijk onze jeugd en daar had Nils Verkooijen een hele grote rol in. Wij zijn hem nog lang niet vergeten! En jullie? 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten