Laatste nieuws: Charlie Puth heeft een vriendin

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK! De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over

#1 Bryce Hall 

De TikTokker is een echte hottie! Bryce maakt video’s op TikTok. Hij heeft maar liefst 21 miljoen volgers. Bryce begon in 2014 al met video’s maken. Hij had meer dan 30 duizend volgers op de app. Hij maakt onder andere video’s met de leden van Sway Boys. Hij is dit jaar uitgeroepen tot de meest sexy 22-jarige man in Hollywood en dat snappen wij heel goed! 

#2 Gio 

Gio kan natuurlijk niet ontbreken! De YouTuber maakt dagelijks vlogs op zijn kanaal waar hij 1,3 miljoen abonnees op heeft. Hij werd bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal ‘GamePlayWorldXL’. Hij heeft sinds februari 2021 een relatie met de knappe Jade Anna. 

#3 Niall Horan 

Knappe guy nummer 3! De zanger werd bekend als een van de vijf jongens uit de boyband One Direction. Na het succes van One Direction startte Niall zijn carrière als zanger. In 2016 kwam zijn single ‘This Town’ uit. Hij heeft nu al veel andere nummers uitgebracht. 

#4 Jungkook 

Jungkook, bekend van de band BTS, kan ook niet ontbreken. De zanger maakt in 2013 zijn debuut als lid van de boyband BTS. Hij heeft ook twee solonummers uitgebracht. Zijn eerste nummer was ‘Begin’ en ging over verhuizen naar Seoul als idool en het ontmoeten van de BTS-members.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten