Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

SNACKATTACK: De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over...

#1 Max Verstappen

Deze hottie ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens onwijs getalenteerd. De F1-coureur is afgelopen week wereldkampioen geworden! Max heeft sinds dit jaar ook een hele knappe vriendin. Haar naam is Kelly. Echt een powerkoppel!

#2 Vinnie Hacker

Deze TikTokker is waarschijnlijk niet van je ‘for you’ pagina af te slaan. Vinnie is 19 jaar oud en is influencer in Los Angeles. Hij is gespierd en heeft veel mooie tattoos… Oeh la la! Op dit moment deelt Vinnie niets over zijn liefdesleven en lijkt het erop dat hij single is.

#3 Shawn Mendes

Shawn Mendes wordt met de dag knapper! De getalenteerde zanger heeft leuke nummers, zoals ‘Summer of Love’ en ‘Sēnorita’. Hij heeft de afgelopen jaren gedatet met zangeres Camilla Cabello, maar sinds een paar weken zijn ze uit elkaar. Shawn heeft o-zo-mooie golven in zijn haar!

#4 Jesse Ziorr

Jesse is een knappe Nederlandse Tiktokker! Hij staat bekend om zijn Tiktok loop- en dans video’s. Hij neemt vaak video’s op met zijn knappe vrienden. Onlangs heeft hij een transformatie ondergaan. Jesse heeft namelijk zijn haar een andere kleur geverfd.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten