Laatste nieuws: Channah over borstvoeding

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK: De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over… 

#1 Stan Lucas

Waarschijnlijk ben je deze hottie wel eens tegengekomen op je ‘Foryoupage’! Stan Lucas heeft een goddelijk lichaam, maar zijn ogen zijn ook om in weg te dromen. Hij is model en vliegt de hele wereld over. Vaak zit hij in Milaan en deelt hij de leukste vlogs, castings, workouts en foto’s. Zeker een snack om te volgen!

#2 Dylan O’Brien

Dylan O’Brien is een echte cutie! Hij speelt in de leukste films en series, zoals ‘Teen Wolf’ en ‘The Maze Runner’. Hij kan heel stoer acteren, maar in het echte leven is hij super schattig. Deze hottie heeft helaas geen social media, maar soms komt er een leuke foto of video via fans online! 

#3 Yip Andjar

Deze hottie is ontzettend getalenteerd! Yip Andjar speelt in de leuke serie ‘Brugklas’. Hij zit in het huidige seizoen met het personage Timo. Zijn karakter is stoer en een echte flirt! Naast acteren, kan hij ook nog eens goed poseren als model. Hij deelt op zijn socials de hotste foto’s van zijn nieuwste fotoshoots, maar ook met zijn leuke vriendengroep. 

#4 Joshua Basset

Last but not least… Joshua Basset! Deze schattige jongen is niet te ontbreken. Hij kan zingen, acteren en verovert iedereens hart. Vorig jaar kwam zijn naam veel voorbij, door de liefdes driehoek met Olivia Rodrigo en Sabrina Carpenter. Nu lijkt deze hottie single en misschien wel ready to mingle? 😉

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten