Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

SNACKATTACK! De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over

#1 Harry Styles

De knappe zanger werd bekend als een van de vijf jongens uit de boyband One Direction. Harry bracht in 2017 zijn eerste solonummer ‘Sign of the Times’ uit. Hierna startte zijn succesvolle solocarrière. Hij is de zanger van onder andere de geweldige nummers ‘Golden’ en ‘Watermelon Sugar’. Harry Styles heeft een relatie met Olivia Wilde. Ze hebben elkaar leren kennen op de set van de film ‘Don’t Worry Darling’. Maar dat neemt niet weg dat veel meiden nog een crush op hem hebben! 

#2  Jaden Hossler

Jaden Hossler kan natuurlijk niet ontbreken! De oh zo knappe Jaden is bekend door TikTok waar hij in 2019 mee is gestart. Ook maakt Jaden muziek onder de naam ‘jxdn’. De eerste single die hij uitbracht was ‘Comatose’. Hierna heeft hij nog veel meer muziek gemaakt en zelfs zijn album Tell Me About Tomorrow uitgebracht. Ook Jaden Hossler is bezet. Hij heeft een relatie met de TikTok-ster Nessa Barrett.

#3 Timothée Chalamet 

De Frans-Amerikaanse acteur heeft al meerdere grote rollen gespeeld, onder andere in de film Call Me By Your Name. Timothée is altijd al gek geweest op acteren. Hij ging zelfs naar een speciale middelbare school om daar dramalessen te volgen. Timothée heeft een tijdje een relatie gehad Lily-Rose Depp, maar hij is nu weer single. Hij heeft een rol in de film ‘Don’t Look Up’ gekregen. De film zal eind dit jaar op 10 december uitkomen. Dat betekent binnenkort wegzwijmelen achter de tv! 

#4 Tanner Buchanan

Tanner Bunchanan speelt de rol van Cameron Kweller in He’s All That van Netflix. Voordat Tanner in He’s all that speelde had hij kleine rollen in onder andere series als Grey’s Anatomy en Game Shakers. Ook speelde hij als Robby Keene in de Netflix-serie Cobra Kai. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten