Laatste nieuws: Dua Lipa: 'Krijg kick van mensen hun ongelijk bewijzen'

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Social media en pikante foto's. Wat kan wel en wat kan niet?

Social media en pikante foto’s. Soms kan het lastig zijn om voor jezelf te bepalen wat te pikant is en wat wel kan. Het is het allerbelangrijkste dat je natuurlijk doet waar jij je goed bij voelt. Vind jij dat iets kan en voel jij je daar prettig bij dan is er niemand die jou kan zeggen dat dit niet goed is. 

Hoe hou je het leuk en veilig?

– Zoals we net al aangaven is het belangrijk dat je doet waar jij je goed bij voelt. 

– Stuur of post nooit een pikante foto wanneer jij dit zelf niet wilt. Je kunt de persoon die hierom vraagt negeren of blokkeren. Als je dit liever niet doet kun je ook aangeven dat jij geen pikante foto’s stuurt.

– Denk goed na of je de foto openbaar wilt hebben, als het eenmaal op het internet staat komt het er niet gemakkelijk van af. 

– Stuur je een pikante foto naar iemand, zorg er dan voor dat je zeker weet dat je diegene kan vertrouwen.

Maak jezelf onherkenbaar

Als je graag een pikante foto wilt sturen of plaatsen bedenk dan van te voren goed of je dit echt wilt. Maak je zelf onherkenbaar als je dit naar iemand stuurt, mocht deze foto dan toch uitlekken dan weet niet iedereen dat jij het bent. 

Het is nooit weg

Snapchat is een app waar veel pikante foto’s gedeeld worden, je kunt het gemakkelijk sturen en na een paar seconden is de foto toch weer weg. Echter is dit niet het geval, een foto die op het internet wordt geplaatst zal niet altijd weg zijn. Ook kunnen mensen een screenshot maken of iemand kan er een foto van nemen. Let hier dus goed op. 

Uiteindelijk is het dus het allerbelangrijkst dat jij alleen post waar jij je goed bij voelt. Mocht je dan een pikante foto sturen of posten, zorg dan in ieder geval dat je er trots op bent! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten