Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Stijlevolutie: Dua Lipa door de jaren heen

Dua Lipa staat bekend om haar nummers, maar de zangeres heeft ook een goede stijl voor fashion. Dit is de stijlevolutie van Dua Lipa!

In 2017 droeg Dua vooral basic kleding. Ze was niet erg ‘extreem’. Het was vooral rustig en normaal. In deze tijd was het ook normaal om basics te dragen. Laagjes kleding en tanktopjes waren dit jaar vooral in! 

In 2018 droeg de zangeres veel verschillende outfits. Haar kledingstijl werd veranderde. Je zag haar vooral in two piece kleding sets. Dit was ook erg trendy in 2018. Je kon Dua er vaak mee zien lopen!

In 2019 veranderde de kledingstijl van Dua Lipa enorm. Ze werd bekender en kreeg een stylist. Je kan ook op sommige foto’s zien dat de gestyled is. De kleding is nog steeds aan de iets normalere kant. Maar er zit wel verandering in.

In 2020 sloeg corona toe. Niet alleen de kledingstijl van Dua veranderde maar ook haar haarkleur! Ze ging van zwart naar blond haar. Dit is natuurlijk al een hele verandering. De zangeres begon in dit jaar meer baggy jeans te dragen en liet meer van haar lichaam zien.

In 2021 is haar stijl niet heel veel veranderd. Wel kan je zien dat ze meer kleur draagt. Wat superleuk is!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten