Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Stijlevolutie: Rowan Blanchard

De Girl Meets World-ster Rowan Blanchard heeft een creatieve stijlevolutie gehad sinds de show is gestopt. Wij krijgen geen genoeg van haar outfits en looks die ze laat zien op Instagram. Hier laten wij de stijlevolutie van deze fashion icon zien van 2018 tot 2021.

2018

In 2018 droeg Rowan voornamelijk natuurlijke kleuren en basic outfits. Deze stijl is elegant en stond haar erg mooi. Af en toe droeg ze rode lipstick om haar outfit wat chiquer te maken. 

2019

In 2019 is Rowan haar stijl erg veranderd. Van basic outfits met weinig lagen veranderde haar outfits naar kleding met vele patronen, kleuren en lagen. Zo droeg zij unieke kledingstukken die je niet zomaar in de winkel vond. Love it! 

2020

In 2020 begon Rowan wat minder outfits te posten op social media. Van de outfits dat zij postte viel op dat zij haar stijl van 2018 en 2019 mixte. Zo bleef zij originele en unieke kleding stukken dragen, maar mixte zij het samen met goeie basics.  

2021

In 2021 begon Rowan patronen te combineren die vele niet samen zouden dragen. Zo draagt zij ruiten en strepen samen en nog allemaal sieraden erbij. Ondanks dat het een combinatie is dat vele niet dragen rockt zij het helemaal! Daarnaast is Rowan vaker neon gaan dragen zoals het gele jurkje in deze foto.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten