Laatste nieuws: IShowSpeed is in Nederland

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

TikTok Fashion trends

Op TikTok komen steeds de nieuwste trends voorbij. Van make-up en dansjes, tot fashion. Wij hebben voor jou de leukste TikTok fashion trends op een rijtje gezet en waar je deze kan halen. Hopelijk kan je hierna je eigen TikTok outfit maken!

Tie Dye

Je ziet het de laatste tijd overal: Tie Dye. Je kan het kant en klaar halen in de winkel, maar je kan zelf ook creatief aan de slag met een kledingstuk, verf, water en een paar elastieken. Ga je voor felle kleuren, pastel of met bleek? We hebben een paar voorbeelden voor je waar je wat inspiratie uit kan halen. Heb jij net zoals Charli D’Amelio je kast vol met Tie Dye hangen?

Bandana’s

Een bandana is een item die je eigenlijk gewoon in je kast moet hebben hangen. Je kan het namelijk op zoveel verschillende manieren stijlen. Draag je het als haarband, sjaaltje of zelfs als top? Laat je inspireren door Addison Rae en draag het in je haar!

Oversized kleding

Of het nou een oversized sweater, blazer, hoodie of leather jacket is, oversized is altijd goed! Oversized geeft je een ‘baggy look’, wat nu helemaal in is. En niet te vergeten: het zit stiekem een stuk lekkerder dan strakke kleding! Dixie D’Amelio laat zien hoe je het stijlt!

Crop tops

Je hebt zoveel verschillende soorten crop tops. Van hoog aangesloten cardigans tot lage hemdjes met kant. Ook sportieve shirtjes zijn te verkrijgen, voor iedereen is er wel wat! Nessa Barret kiest voor een mooie crop top van kant. 

Sweat suits

Het gevoel dat je de hele dag in je pyjama rondloopt, maar dan fashionable, dat klinkt toch perfect? Daar zijn sweat suits perfect voor! Kies je voor een nude kleur of voor een met veel drukwerk? Avani geeft je inspiratie! Wij zijn fan! Ga jij het ook dragen?

Baguette bags

Deze handtasjes zijn perfect. Ze hangen om je schouder en vallen niet ver naar beneden. Ze lijken klein, maar er past meer in dan je denkt. Zwart, wit of knalroze? Of kies je één met slangenprint, zoals Madison?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten