Laatste nieuws: Hier begon de 'Fame' van de Kardashians

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

TikTokkers met gezonde recepten!

TikTok is de plek om inspiratie op te doen. Ook voor heerlijke recepten ben je hier aan het juiste adres. Zo zagen we eerder al de welbekende fetapasta voorbijkomen en is havermout uit de oven nu ook helemaal hot! Toch moet je het geluk hebben dat het allemaal maar op je Foryoupage terecht komt. Daarom zetten we vandaag op een rij welke TikTokkers de lekkerste gezonde recepten delen!

1. Christine Pay

Op de kleurrijke TikTok pagina van Christine vind je heerlijke eenvoudige recepten. Van lunch maaltijden tot gezonde smoothies, voor iedere gelegenheid vind je wel wat! De video’s worden in snelheid en van dichtbij gefilmd. Je kunt dus goed zien, hoe je haar creaties kunt namaken. Met ruim 400.000 volgers weet Christine veel mensen te inspireren!

@eatpayylove

easy & healthy lunch idea!? ##learnontiktok ##tiktokpartner ##MaxPlumpJump ##healthrecipes ##foodie

♬ Get On It – Clutch

2. Irene de Groot

De Nederlandse Irene weet precies wat je moet doen als je cravings hebt naar zoetigheden. Het gewoon eten! Op haar TikTok account laat ze precies zien, hoe je op een gezonde manier kan genieten van allerlei lekkernijen. Havermout uit de oven is haar specialiteit. Met de meest lekkere toppings maakt zij van elke maaltijd een feestje!

@ireeenx

S’mores baked oats let’s goo ##bakedoats ##healthyrecipes ##food ##fyp ##xyzbca ##quarantine ##smores ##oatmeal ##breakfast

♬ Yucky Blucky Fruitcake by IAmDoechii – SUDANI.

3. Mia Emilie Persson

Mia weet wel hoe ze een maaltijd moet bereiden en dat laat ze zien! Op haar TikTok account vind je veel uiteenlopende recepten. Door haar video’s heb je spontaan zin om te koken. De TikTokker is pas in april begonnen, maar heeft nu al een grote fan base opgebouwd. We kunnen dus nog veel van haar gaan verwachten!

@miaemiliepersson

Guacamole og salsa ?? ##? ##guacamole ##dip ##hjemmelavet ##tortillachips

♬ SZAS VERSE KISS ME MORE – ✨ SZA FANPAGE ✨

4. Jazmin Tyler

Jazmin is pas 21, maar weet precies hoe ze een gezonde levensstijl aanhoudt! Op TikTok wilt ze laten zien dat gezond eten alles behalve saai is en dat je gemakkelijk gezonde lekkernijen kunt maken. Daarnaast geeft Jazmin ook veel andere tips voor een gebalanceerde levensstijl, maakt ze work-out video’s en zet ze vaak op een rijtje wat ze de hele dag heeft gegeten. Jazmin gaat richting de 300.000 volgers, dus tijd om op de follow knop te klikken!

@jaztyler

Reply to @acciostar the PERFECT breakfast cookie! Recipe from Detoxinista 🙂 ##biscotti ##coffee ##bakingrecipe ##foodtiktok ##healthy ##healthyrecipes

♬ On an Evening in Roma – Dean Martin

5. Faith

Ook Faith weet precies hoe je op een gezonde manier kan genieten van de lekkerste gerechten. De TikTokker werd vooral bekend door de video’s waarin ze tien dagen lang elke dag een nieuw gezond recept uitprobeerde. Via een draairat werd het recept bepaald. Naast deze video’s deelt Faith ook haar recepten op haar eigen website! Genoeg inspiratie dus.

@faithsfresh

issa dairy free daddy pizza party ##healthyrecipes ##fyp ##foryou

♬ original sound – bhaddiebeats?

Wil je ook weten welke TikTokkers je moet volgen om even goed te kunnen lachen? Bekijk dan dit artikel: Deze mensen moet je volgen op TikTok als je wilt lachen – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten