Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips voor je eerste zoen

Je hebt hem nog niet gehad, iets waar je je vriendinnen of vrienden misschien al over hoort praten. Iets waar je zelf toch nog even mee wacht, want hoe doe je nou zoiets? Je eerste zoen...

Je eerste zoen is iets waar veel druk omheen hangt vanuit de samenleving. Doe je het gelijk goed? Is het romantisch? Er wordt vaak naar een eerste zoen gekeken als iets wat onvergetelijk moet zijn. Maar het tegendeel is waar.

De stress die dit soort dingen met zich mee brengt, is onnodig in alle gevallen. Je moet je absoluut niet focussen op de kwaliteit van de zoen of waar die plaats vond. Het belangrijkste is met wie en of jij je er goed bij voelt. Je moet op je gemak zijn om überhaupt ook het beste resultaat te kunnen leveren ;).

Het resultaat is iets waar je niet over hoeft te stressen. Vertel de ander dat het je eerste zoen is en dat je nerveus bent. Zij zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen en verwachten dan ook niet teveel van je. Of zullen nog een keer vragen of je er echt klaar voor bent waarop je ALTIJD nog nee kunt antwoorden. Het is oké als je nog niet zover bent. Ook is het een goede om je vriendinnen/vrienden om tips te vragen. Verder is YouTube ook een goede plek om nog wat tips te krijgen. Nee, het is niet gek dat je dit opzoekt. Geloof ons, iedereen heeft dit voor zijn of haar eerste zoen gedaan. Luisteren naar anderen en hun ervaringen helpen je juist om over de angst heen te komen.

Verder, zet er absoluut geen haast achter. Of jij later of eerder bent dan andere maakt echt niet uit. Dwing je niet om zo snel mogelijk een zoen te krijgen omdat andere die al wel gehad hebben. Jou tijd is de juiste tijd. Vind eerst die leuke persoon waarmee je je eerste zoen wilt delen. En nogmaals vertel het gewoon. Niks beschamends aan en helpt alleen maar in de situatie zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten