Laatste nieuws: Jarige Monica Geuze barst in tranen uit in restaurant

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips voor online daten

Je kan de ware zomaar op een datingsite ontmoeten. Veel mensen hebben dit ervaren. Maar hoe sla je iemand aan de haak? En hoe begin je met online daten als je het nog nooit hebt gedaan? Wij hebben de beste tips voor je op een rij gezet!

Goeie profieltekst

Een goeie profieltekst is altijd de key. Sommige mensen vinden een foto misschien niet genoeg. Schrijf wat leuks over jezelf wat mensen aantrekt. Iets leuks wat je hebt meegemaakt of een leuk feitje over jezelf. Dit kan gelijk voor gesprekstof zorgen!

Kies een foto waar je je mooi bij voelt

Kies een foto waar jij je mooi in voelt. Kies zeker geen foto waarvan jij denkt dat het alleen personen zal aantrekken. Je moet je mooi voelen in de foto en je er zelfverzekerd bij voelen!

Be youself

Wees jezelf! Wees niet bang om jezelf te laten zien wie je bent. Het is normaal dat sommige mensen je misschien niet leuk kunnen vinden. Jij kan ook iemand niet leuk vinden namelijk. Doe jezelf ook niet anders voor. Wees gewoon lekker jezelf!Wees niet bang om bijvoorbeeld de eerste stap te zetten. Heb je een match en zegt hij niets, start gewoon het gesprek. 

Catfish?

Wanneer je iemand hebt ontmoet die je leuk vindt maar je hebt mixed feelings? Face-Time altijd eerst met je match voordat je afspreekt. Straks word je gecatfist en dat is het laatste wat je wilt.

Eerste date

Spreek nooit op de eerste date bij iemand thuis af. Je weet nooit wie de persoon is en wat er kan gebeuren. Spreek dus altijd op een openbare plek af. Dit is een veilige plek!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten