Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Fashion trends voor 2021

We zijn er alweer bijna, het begin 2021 is nu toch echt in zicht. Maar wat trek je aan? Zijn er met de jaarwisseling ook andere trends die mee bewegen? Hier brengen we je helemaal up to date met de trends van 2021.

Oversized Boyfriend Blazer met schoudervulling

Creëer een lang silhouet en speel met vormen met de op de jaren 80 geïnspireerde oversized boyfriend-blazer. Met behulp van schoudervullingen sluit deze boven tegen je taille aan en krijg je langere benen. Rock deze look met een broek met rechte pijpen of een leren short voor een ultramoderne stijl – kleuren die bij deze trend passen zijn poederblauw, antraciet en neutraal. Je kunt dit gemakkelijk updressen of downdressen zodat je bij iedere gelegenheid een goede outfit aan hebt.

Pop Blauw Accessoires

Een fel blauwe accessoire is ook een musthave. Je outfit opleuken met een ‘Pop of Blue’ wordt een enorme trend in 2021. Een trui, een tas of hakken. Je trekt er de aandacht mee want blauw valt op en het is ook nog eens goed te combineren met outfits van alle kleuren. Een aanradertje dus om dit alvast in te gaan slaan.

Pastel kleuren

Pastel matching outfits en kleuren zijn deze zomer al veel te zien geweest, maar ook volgend jaar is dit iets waar we veel mee rond gaan lopen. De kleuren zijn veel te mooi om maar voor een zomer in te zijn. Van groen tot oranje, van blauw tot geel alle kleuren van de regenboog moet je in de kast hebben. Als ze maar pastel zijn!

Bandana’s

Ook iets wat we deze zomer zagen. Maar er zijn inmiddels duizenden nieuwe manieren gevonden om een bandana leuk te dragen. Veel mensen hebben nog niet de kans gehad om dit uit te proberen. Goed nieuws! Dit wordt volgend jaar ook weer een trend. Nu wel de kleurrijkere versies een zwarte bandana is alweer veel te 2020.

Zwarte Maskers

Dit is niet te missen. In het begin van 2020 konden we dit nog niet inschatten, maar maskers zijn een onderdeel geworden van de fashion industrie. Verrassend genoeg is het basic zwarte masker het meest gewilde item. Makkelijk te combineren en met een kleine borduursel of een leuke sticker maak je het masker toch nog vrolijk.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten