Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Vakantieliefde! Wat doe ik ermee?

Tijdens je vakantie tripje is het hét ideale moment om nieuwe mensen te leren kennen. Leuke nieuwe vrienden en vriendinnen, maar misschien ook wel de liefde van je leven. In dit artikel leiden wij jou door het proces van je lover ontmoeten op vakantie tot aan hem of haar helaas moeten achterlaten op de terugreis.. of toch niet 😉

Hoe vind je iemand?

Het begint natuurlijk allemaal bij de zoektocht, hoe vind je jouw ideale vakantieliefde? Je ontmoet nieuwe mensen zodra je lekker op pad gaat en vreemde mensen gaat aanspreken. Zoek bijvoorbeeld eens oogcontact met die ene leuke persoon die je ziet zitten aan de andere kant van het restaurant. De volgende stap is natuurlijk om diegene misschien een drankje aan te bieden!

Wissel gegevens uit

Wat vaak fout gaat zodra je een nieuw persoon ontmoet, is vergeten om nummers uit te wisselen. Het zou zonde zijn als je hierdoor elkaar nooit meer kan spreken. Vraag dus zodra het klikt om diegene zijn of haar nummer, Snapchat, Instagram, Facebook, net wat jij wilt! Tip: Vind je dat spannend om te vragen? Maak dan een leuke foto met die persoon of bedenk een ander leuk smoesjes om diegene een berichtje te moeten sturen 🙂

Plan een date

Wat natuurlijk super leuk is, is dat jullie beide waarschijnlijk in een mooie en nieuwe omgeving zijn. Dat betekent dat jullie de meest ideale en avontuurlijke date kunnen plannen, dat wil je natuurlijk! Als je het iets te snel vindt gaan kun je de date uiteraard ook uitstellen tot je weer thuis bent aangekomen. Mits dit natuurlijk mogelijk is met de afstand!

Contact houden

Zodra het moment is aangebroken dat één van jullie helaas moet vertrekken is het tijd om het contact te onderhouden. Een vakantieliefde kan natuurlijk ook alleen bij een ‘VAKANTIE’ liefde blijven, maar het is stiekem ook wel leuk als je er nog meer uit kunt halen. Dus vind jij deze persoon relatiemateriaal? Aarzel niet om hem of haar nog regelmatig een berichtje te sturen.

Ga jij je ware liefde vinden op vakantie? Wij hopen natuurlijk van wel!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten