Laatste nieuws: Charlie Puth heeft een vriendin

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Volg deze mensen voor de beste work outs

Ben jij al een beetje actief geworden tijdens deze pandemie? Het lijkt erop dat de sportscholen weer opengaan, maar dat weten we niet 100% zeker. Daarom hebben wij speciaal voor jou 3 YouTubers en TikTokkers op een rijtje gezet met de beste work outs. Have- i mean sweat fun!

Chloe Ting 

Deze meid kun je onmogelijk zijn ontgaan. In het begin van de lockdown was zij hét gesprek van de dag. Veel meiden en ook jongens op TikTok raden haar workouts aan. Ze duren allemaal rond de 10 minuten en je hebt genoeg keuze; de YouTuber plaatst meerdere keren per week een gloednieuwe workout routine voor je!

MadFit

Deze manier van sporten kun je onmogelijk afslaan. Dansen! MadFit danst een workout routine voor je die mega veel calorieën verbrand. Ze wijd de verschillende video’s aan je favoriete band of artiest. One direction, Billie Eilish, Dua Lipa en nog veel meer!

Blogilates

Deze TikTokker doet challenges en workout-routines die jij misschien nog nooit hebt gezien, but they work. Als je een keer zin heb in iets anders dan planken en sit-ups is dit de perfecte catch voor jou!

@blogilates

EWWWWWW I CAN’T ? ##influencersinthewild

♬ original sound – cassey

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten