Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Wat doe je aan op oud & nieuw?

Nu de kerstdagen voorbij zijn heb je natuurlijk nog Oud & nieuw, waarop het leuk is om er goed uit te zien. Als je even niet zo goed weet wat je aan kan, hebben wij een paar outfits gespot waar je inspiratie uit kan halen. Outfits die je ook nog vaker aankan in plaats van één keer per jaar. Één ding is zeker van glitter kunnen we dit seizoen geen genoeg krijgen!

Glitter jurkje

Met een glitter jurkje zit je net zoals met kerst altijd goed. Er is hier dan ook heel veel keuze in. Zo kwamen we dit glitter jurkje tegen.

Dit jurkje hebben ze bij de Pull & Bear. Als je de v hals iets de diep vindt, kan je er nog een bralette onder doen. Hij is iets aan de dure kant, namelijk €45,99. Een mooi jurkje om je cadeau bon mee in te leveren.

Off shoulder glitter topje

Deze top van de Most Wanted lijkt misschien moeilijk te stijlen, maar dit topje kan je combineren met een glitter blazer en een pantalon in dezelfde kleur of een leren broek.

Top met glitter en metallic broek

Je kent deze misschien wel, je ziet het overal voorbijkomen. Een doorschijnende top met een donkere bralette of topje eronder. Je kunt daaronder bijvoorbeeld een glitter broek aandoen. Je hebt broeken met een zacht glittertje en met grote opvallende glitters. Zo heb je een flair broek van de Most Wanted met een zacht glittertje voor €29,99. Ook kun je een topje naar eigen keuze aandoen bijvoorbeeld eentje die je al heel lang aan wilt, deze kan je bijvoorbeeld combineren met een metallic broek.

Rokjes

Je hebt vast nog wel een aantal rokjes in je kast liggen. Het dragen van een rokje met een blazer is warm en chique. Denk bijvoorbeeld aan een leren rokje met een glitter cropped blazer. Zo spat je iedereen er mee weg!
Als je een jurkje of rokje aanhebt kan je er altijd nog voor kiezen om er een panty onder te doen. Door de panty kan het er soms net iets chiquer of feestelijker er uitzien. Bovendien ook iets warmer als het die avond koud is.

Casual

Geen zin in al die glitter? Je kunt je outfit ook casual en comfy houden. Met bijvoorbeeld een vestje met een leren rok, of een leuke top met een gewone spijkerbroek.

Uiteindelijk is het belangrijk dat jij je fijn voelt in je outfit. Hopelijk hebben de tips je een beetje verder geholpen. Wij wensen jou alvast een fijne jaarwisseling!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten