Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Wat komt er deze maand op Netflix?

Het is weer een nieuwe maand: december. Dit betekent dat er nieuwe films en series zijn uitgekomen op Netflix. Deze moet je weten!

Emily in Paris (seizoen 2)

Op 22 december komt ‘Emily in Paris’ terug met seizoen 2! De serie gaat over de Amerikaanse Emily Cooper. Ze besluit alles achter te laten en verhuist voor haar marketingbaan naar Parijs. Hier ontmoet ze allemaal nieuwe mensen en ontstaan er nieuwe romances… In het tweede seizoen reist Emily onder andere naar het zuiden van Frankrijk. Wij zijn benieuwd!

Don’t Look Up

Sinds 3 December kan je het nummer van de Netflix film ‘Don’t Look Up’ al gaan luisteren, maar de volledige film kan je vanaf 24 december gaan bekijken. In deze film spelen hele bekende acteurs en actrices. Onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Ariana Grande en Timothée Chalamet spelen in de film.

Elite Short Stories

‘Elite’ is dit najaar weer terug met de Short Stories! Op 15 december komt de Short Story van Phillipe, Caye en Felipe online. Op 20 december komt de story van Samuel en Omar online en om 23 December komt de Short Story van Patrick online.

Cobra Kai (seizoen 4)

‘Cobra Kai’ staat vanaf 31 december op de steamingsdienst. De serie is een vervolg op ‘The Karate Kid’ uit de jaren 80 en speelt zich meer dan dertig jaar later af. Seizoen 5 is ook al bevestigd!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten