Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Wat komt er deze maand op Netflix?

Het is weer een nieuwe maand: januari. Dit betekent dat er nieuwe films en series zijn uitgekomen op Netflix. Deze moet je weten!

After We Fell 

‘After We Fell’ is de derde film in de After-reeks. Na het schokkende einde van de film ‘After We Collided’ gaat het verhaal van Tessa en Hardin verder waar het gebleven was. De vader van Tessa heeft haar gevonden en ze krijgt de kans om naar Seattle te gaan om daar te werken voor Vance Publishing. Ook is de relatie tussen Hardin en Tessa allesbehalve stabiel. ‘After We Fell’ is vanaf 17 januari te zien op Netflix. 

Hype House 

Vanaf 7 januari zal de serie ‘Hype House’ op Netflix te zien zijn. Het realityprogramma gaat over een groep TikTokkers, waaronder Lil Huddy en Vinnie Hacker, die een inkijkje geven in The Hype House. Ook is te zien hoe er vriendschappen ontwikkelen, soms zelfs liefde en hoe ze samen omgaan met hun beroemdheid. 

Too Hot to Handle seizoen 3 

Het derde seizoen van de serie ‘Too Hot to Handle’ is vanaf 19 januari op Netflix. In de serie gaan een groep singles naar een tropisch eiland. Ze moeten de liefde vinden zonder elkaar aan te raken. Telkens als de regels worden overtreden, wordt er een bepaald bedrag afgetrokken van het prijzengeld. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten