Laatste nieuws: Een nieuwe documentaire: Mooie Meisjes Poepen Niet

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Wat komt er deze maand op Netflix?

Het is oktober! Dat betekent dat er vele nieuwe spannende series en films op Netflix te zien zijn. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

‘Unsolved Mysteries’ Volume 3

Gek op crime docu’s? Dan is deze documentaire serie perfect voor jou. Het derde seizoen van de spannende documentaire serie is vanaf 18 oktober te zien. Deze serie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

‘Love Is Blind’ seizoen 3

De eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Love Is Blind’ is vanaf 19 oktober te zien. Deze serie is een sociaal experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar na de verloving pas in het echt ontmoeten. Hier hopen ze de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen.

‘The School For Good And Evil’

Vraag jij je wel eens af waar elk geweldig sprookje begint? Welkom op de School for Good and Evil… De serie is gebaseerd op de wereldberoemde internationale bestsellerreeks van Soman Chainani. Deze spannende serie is vanaf 19 oktober te zien!

Costa!!

Mis je het warme weer ook zo? Dan is deze zomerse bioscoop film wel wat voor jou! Deze Nederlandse feelgood film is vanaf 20 oktober te zien op Netflix. Anna (Abby Hoes) reist met haar beste vriendin Bibi (Stephanie Van Eer)  naar het Spaanse Lloret de Mar. Om haar vader zijn club weer op te bouwen en de gekste feesten te geven.

‘Romantic killer’

Deze nieuwe Anime serie is vanaf 27 oktober te zien! Anzu is een gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom. Ze wordt wakker in een droomwereld omringt door knappe jongens.

‘Big Mouth’ seizoen 6

De reeks, waarin we een groep jongeren volgt tijdens hun puberteit, blijft zelfs na vijf seizoenen nog steeds razend populair. Daarom bestelde Netflix al minstens zeven seizoenen. Het zesde seizoen verschijnt 26 oktober.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten