Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Wat komt er deze maand op Netflix?

Het is november! Het wordt steeds kouder en het is eerder donker. Hoe fijn is het om een leuke film of serie te kijken onder een dekentje. Gelukkig, komen er deze maand veel nieuwe films en nieuwe seizoenen van je favoriete series op Netflix. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Young Royals seizoen 2

Na lang wachten kan je eindelijk het nieuwe seizoen van de Zweedse hitserie ‘Young Royals’ bingen. Het nieuwe seizoen is vanaf vandaag te zien! In het tweede seizoen zie je hoe het  liefdesverhaal van Simon en Wilhelm verder gaat. Wilhelm is nu een troonopvolger en dat in combinatie met het ‘normale tienerleven’, vol jaloezie en geroddel, zorgt voor de nodige drama.

Manifest seizoen 4

Het vierde seizoen van de mystery serie ‘Manifest’ is vanaf 4 november te zien. Komen ze er dit seizoen eindelijk achter hoe de passagiers van vlucht 828 vijf jaar later aankomen op bestemming? En ontsnappen ze aan de ‘death date’? 

Enola Holmes 2

Na groot succes van het eerste deel van de film Enola Holmes, kun je op 4 november het nieuwe deel zien. In dit deel zie je hoe Enola haar eigen detective bedrijf opstart, om in de voetsporen van haar broer Sherlock te treden. Toch is het leven als vrouwelijke jonge detective moeilijker dan dat Enola had verwacht.

The Crown seizoen 5

Het vijfde seizoen van The Crown is vanaf 9 november te zien. De serie gaat over ‘The Royal Family’ in elk seizoen behandelen ze een ander tijdperk. Dit seizoen zou zich afspelen in de jaren 90 en de dood van prinses Diana behandelen.

One Of Us Is Lying seizoen 2

Het tweede seizoen van ‘One Of Us Is Lying’ is vanaf 16 november te zien. Het tweede seizoen gaat verder met ‘The Bayview four’, ze hebben een groot geheim wat ze proberen te verbergen.

Elite seizoen 6

Ondanks dat het vijfde seizoen in april te streamen was, kunnen we het zesde seizoen van de populaire Spaanse serie op 18 november alweer kijken op Netflix. Elite wordt ook wel omschreven als de Spaanse Gossip Girl. Wederom heeft dit seizoen weer heel veel drama.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten