Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Wat komt er deze maand op Netflix?

Het is November! Dat betekent dat er weer nieuwe films en series op Netflix zijn gekomen! Wij hebben de leukste series en film voor jou op een rijtje gezet.

Keeping Up With The Kardashians: seizoen 7 & 8

‘Keeping Up With The Kardashians’ er komt binnenkort helaas een eind aan, maar de oude seizoenen zijn nog wel te bekijken! Seizoen 7 & 8 zijn in 2012 en 2013 gefilmd. Hierdoor is alles anders! De Kardashians zijn een stuk jonger en hebben andere partners. De twee seizoenen zijn vanaf 17 november te streamen.

Riverdale: seizoen 6

‘Riverdale’ is terug! Vanaf 17 november begint seizoen 6. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vertelde dat het echt horror wordt. “De boel wordt duisterder, een beetje vreemder en meer verdraaid in Rivervale.” Onder andere Cheryl Blossom, Veronica Lodge en Reggie Mantle keren terug.

Undercover: seizoen 3

De Belgisch-Nederlandse serie ‘Undercover’ komt met een derde seizoen! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt 21 november uitgezonden. Acteurs Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes keren terug in het derde seizoen van de misdaadserie. In totaal komen er 8 afleveringen online.

Tiger King: seizoen 2

Het was in 2020 een megahit: ‘Tiger King’. Bijna iedereen keek het en vond het een bizar verhaal! Er komt Netflix met een tweede seizoen. Op 17 november komt het nieuwe seizoen online.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten