Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Websites tegen verveling voor tijdens de lockdown

Dusss.. hoelang nog? Laten we hopen dat alle ellende snel voorbij is. Vermaak je je in de tussentijd nog een beetje? Als jouw antwoord nee was hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Deze websites zorgen ervoor dat jij je niet meer verveeld.

Ontwerp je eigen café!

Met deze website ontwerp je je eigen café en voelt ook nog eens alsof je er in zit! Gelukkig zijn de terrassen weer open, maar of het weer ook toelaat lekker te genieten is nog maar de vraag. Dit is een prima oplossing dus! I Miss My Cafe

@interhiors

@oreagano95 you’re a genius ☕️✨ I’ve been using this all day!#homecafe #imissmycafe #cafesounds

♬ Awkward Silence – The Elevator Music Jazz Trio

Wereldreis!

Mis jij reizen net zo erg als wij? Dan hebben we een perfecte site voor jou! Op de site Drive & Listen kun je namelijk over de hele wereld rijden. Je kan elke stad over de hele wereld kiezen om lekker in te gaan rijden mét een heerlijk muziekje op. Awesome right?!

@_quintt_

#website #bordom #computer #radio #drive #cars #websiteswhenyourbored #foryou #music

♬ What You Know Bout Love – Pop Smoke

Gravity Points

Nog niet uit-geverveeld? We hebben nog een paar websites op ons lijstje staan waar je heerlijk je tijd op kunt verdoen. Op deze site kun je genieten van satisfyen van de ruimte! Check it out! Gravity Points

A Soft Murmer

Ben je je lekker aan het vervelen of juist aan het werk en is het allemaal iets te stil voor jou? Dan is A Soft Murmer echt iets voor jou. Je kunt verschillende soorten achtergrond geluidjes aanzetten om de stilte op te vullen. Chill!

Hacker Typer

Lekker niks aan het doen? Dan kan je niet zo goed een grote maffia baas lijken. Hoe dan? Hacker Typer kun je misschien eindelijk je droom van hacker waarmaken. Veel voegt het niet toe, cool is het wel!

Pointer Pointer

Onze persoonlijke favoriet! Lekker op je beeldscherm klikken en vermaakt worden? Dan moet je naar Pointer Pointer surfen! Waar je ook klikt, overal verschijnt een grapje afbeelding waar iemand precies op jouw plek ergens naartoe wijst. Tijdverdrijf here i come!

This Is Sand

Mis jij het strand al? Niet getreurd! Op This Is Sand kun je lekker niks doen terwijl je met zand speelt. Hoe hoog maak jij jouw berg?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten