Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Vijf tekenen dat hij/zij vreemdgaat

Een relatie hebben is niet altijd makkelijk. Soms gaat de ander vreemd, dat kan om verschillende redenen, maar hoe weet je of hij/zij vreemdgaat? Zijn er tekens waar je het aan kan zijn? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje.

1.Je betrapt je partner op liegen (en nog meer liegen)

Heeft hij/zij verteld dat hij/zij met vrienden op stap ging terwijl dat niet het geval was? Blijft hij langer weg dan gezegd en komt hij/zij keer op keer met excuses?

2. Hij/zij is geheimzinnig

Fluisteren tijdens het bellen, het verwijderen van de internetgeschiedenis, alle wachtwoorden heeft hij/zij opeens veranderd. Ook dit kan een teken zijn van vreemdgaan.

3. Hij/zij sluit snel de laptop als je in de buurt bent

Tenzij je partner op zoek is naar een cadeau voor je verjaardag/jubileum of vakantie, geeft het dichtslaan van de laptop duidelijk aan dat hij/zij iets onderzoekt wat ze niet willen dat jij weet. Het kan onschuldig zijn, maar het kan geen kwaad om het er over te hebben voor je conclusies trekt.

4. Je partner verdwijnt soms van de radar

Geen idee waar hij/zij uithangt? Is hij/zij niet bereikbaar? Het zou dan zomaar eens kunnen dat hij/zij tijd doorbrengt met iemand anders.

5. Je vindt bewijsmateriaal

Hard bewijs vinden om het vreemdgaan te bewijzen is zeker niet leuk. De meeste vreemdgangers zullen dit ook ontkennen. Hoe ga je hier mee om? Wees direct als je het bewijs hebt. Je kunt rustig zeggen dat je weet dat hij/zij is vreemdgegaan en dat dit niet oké is. 

Je hoeft niet gelijk in paniek te raken als je vriend(in) één van deze dingen doet. Als je geen bewijsmateriaal hebt, kun je het beste met elkaar praten. Misschien is er wel iets anders gaande waar hij/zij het niet over wil hebben. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten