Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zo bereid je je voor op je eerste zoen!

Je eerste zoen. Het is iets waar iedereen zich zorgen om maakt. Het is natuurlijk ook heel spannend! Misschien heb je wel een oogje op iemand of praat je al een tijdje met een leuk persoon en voel je een eerste zoen aankomen. Maar hoe bereid je je voor op de eerste zoen? In dit artikel leggen we het je uit!

Het maakt niet uit of jij later of eerder bent dan anderen. Voel je niet gedwongen om zo snel mogelijk met iemand te zoenen. Vind eerst de juiste persoon.

Wees eerlijk 

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen wanneer je voor het eerst gaat zoenen. Zorg er daarom voor dat het met een persoon is waar jij je comfortabel bij voelt. Wees eerlijk en vertel de ander dat het je eerste zoen is. Dat is niets om je voor te schamen. Zij kunnen er rekening mee houden en zullen je nog meer op je gemak laten voelen. 

Goede hygiëne 

Let op wat je eet. Het is niet handig om knoflook of vis te eten voor je gaat zoenen. Poets je tanden én je tong en vergeet niet te flossen! Voor extra zachte lippen kun je je lippen scrubben met een lipscrub. Als je niet wil dat je droge lippen hebt, kan je een beetje lippenbalsem aanbrengen. 

Gaat de eerste zoen niet zoals je gehoopt had, dan hoeft dat niets te betekenen. Het is spannend en het hoeft niet altijd perfect te zijn. Oefening baart kunst! 😉 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten