Laatste nieuws: Yvonne Coldeweijer verliest veel volgers door ‘Juice Member Club’

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zo geef je jezelf een facelift met make-up

Wist je dat je met de juiste make-up trucjes jezelf een fantastische facelift kunt geven? Een facelift zorgt ervoor dat je huid er weer jong, fris en strak uitziet. Wie wil dit nou niet? Wij laten zien hoe je deze look in een paar stappen op natuurlijke wijze met make-up kunt creëren!

Alles begint natuurlijk bij een frisse en verzorgde huid, vergeet dan ook niet om je huid eens in de zoveel tijd te exfoliëren en breng dagelijks een dagcrème of moisturizer aan voor je make-up routine. De basisproducten voor deze look zijn vloeibare producten zoals een contour stick, concealer en een blush.

Stap 1: Een must have is een concealer die lichter is dan je eigen huidskleur, je kunt het beste gaan voor eentje die twee tinten lichter is. Als je vervolgens deze concealer op de juiste plekken aanbrengt creëer je een optische lift. Vervolgens breng je de contour en blush ook aan op de juiste plek. Voor een goed voorbeeld van de do’s and dont’s kun je deze TikTok bekijken.

@rosabarzz

face lift without the surgery – no right or wrong way to do makeup this is just to achieve a lifted look! #facelift #makeuptutorial #makeupvideo #fyp

♬ Heartless – Kanye West

Stap 2: De vorige stap zorgt voor een goede basis. Maar wil je nog een stapje verder gaan? Dat kan! Er zijn namelijk ook trucjes die je kunt toepassen op je wenkbrauwen en oogmake-up. In deze TikTok zie je hoe je je wenkbrauw lift. It’s all about scherpe en strakke lijnen trekken.

@mariasgoldenmakeup

a lil #browtutorial #benefitcosmetics #benefitclubpink @benefitcosmetics #straighteyebrows #makeupfacelift #fyp

♬ chasing donuts toxic – astr0flms

Stap 3: Om de look helemaal compleet te maken, zie je in de laatste stap van deze TikTok een goed voorbeeld van hoe je met oogschaduw nog voor een extra lift kunt zorgen. Tip: om een strakke lijn te creëren zoals zij in deze video doet, kun je ook tape gebruiken.

@rachelesantoro

#facelift #faceliftmakeup #makeup #fyp #makeuptutorial

♬ Brent Faiyaz – “dead man walking” – Alpha House

En tada! Na het volgen van deze tutorials creëer jij voor jezelf een natuurlijke facelift. Ga jij het uitproberen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten