Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zo zoen je volgens je sterrenbeeld

Iedereen doent net wat anders en het kan best wel spannend zijn! Een grote factoor op jouw zoenkunsten kan je sterrenbeeld zijn! Maar hoe zoen je nou volgens je sterrenbeeld? En wat vind jij fijn? De sterren vertellen je meer over wat jij fijn vindt. Kijk bij je sterrenbeeld wat jij lekker vindt!

Ram (21 maart – april)

Jij vindt een kusje op je voorhoofd eigenlijk het fijnst. Dat kleffe tongzoenen hoeft voor jou echt niet. En een kusje op je voorhoofd is toch de liefste manier om liefde te tonen?

Stier (20 april – 20 mei)

Jij bent heel ondeugend… Stieren staan bekend om hun sensuele, diepe zoenen en hun handjes kunnen ze verre van thuis laten. Zoenen is voor jou geen saaie bezigheid. Je partner krijgt ten slotte de all-in-one-pakket!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Stiekem moet jij soms een beetje lachen tijdens het zoenen. Is dat omdat je het soms ongemakkelijk vindt of word de spanning te veel? Maar zo onschuldig als je lachje lijkt, ben je totaal niet. Van dirty talk met je partner ben je in ieder geval niet vies van.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een stiekeme zoen in het openbaar tot een uitgebreide tongsessie onder de douche. In de regen zoenen zoals in films, doe jij het liefst want jij houdt van water! Is gewoon super romantisch. Jij past dit ook in het echte leven toe en zoent het liefst met je adem ingehouden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij vindt het idee van een klassieke filmkus fantastisch! Je doet er alles aan om die zoen speciaal te maken. Wat een romanticus ben je ook!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Simpel, daar hou jij van. Gewoon normaal, dat is al gek genoeg. Een simpele zoen zonder poespas is perfect voor jou. Hou het lowkey en in het openbaar hoeft dat kleffe gedoe helemaal niet!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je houdt er niet van om je partner openbaar af te lebberen. Je vindt het fijn als je gewoon een kusje op de wang krijgt, dat is al meer dan genoeg. Het heftige zoenen bewaar je liever voor in de slaapkamer ;).

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij laat er geen gras over groeien. Strelen, aaien, heftig tongen… Ga zo maar door!  Aan passie zal het bij jou in ieder geval niet ontbreken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een kus op de mond vind jij het lekkerst, maar je kan ook wel eens afgeleid raken door van alles en nog wat. Hou je hoofd erbij! Die zoen is veel beter als je je hoofd erbij houdt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent een echte koningin. Want jij houdt namelijk van een klassiek kusje op de hand. Netjes en galant en hard-to-get spelen werkt hartstikke goed!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Van een creatieve zoen krijg jij vlinders in je buik. Van een simpele zoen gaat hou hard niet sneller kloppen. Jij houdt meer van de Spiderman-zoen, op z’n kop dat lijkt jou wel wat!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij houdt van een schattig kusje op je neus, dat laat jouw hartje sneller kloppen. Voor jou hoeft dat allemaal niet zo overdreven, zolang de liefde van de zoen afspat ben jij gelukkig.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten