Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste schooltassen

Spread the love

Het schooljaar is net voorbij maar het nieuwe schooljaar staat al bijna voor de deur. Misschien ga je wel naar het volgende jaar van je school of ga je een nieuwe opleiding beginnen? Dan kan het zo zijn dat je heel graag een nieuwe schooltas wilt, maar welke? Wij hebben voor jou de leukste schooltassen op een rijtje gezet!

Ted Baker Soocon

Deze handtas is erg stylish! De tas heeft een aantal vakken waarin je bijvoorbeeld je laptop en je boeken in kwijt kan. Hij is al ontzettend populair. Nog een groot pluspunt is dat deze shopper bij al je outfits past!

Kapten & Son

De rugzakken van Kapten & Son zijn altijd praktisch ingedeeld. Deze tas is ideaal voor als je een hoop boeken of schoolwerk mee moet nemen. Er zit in de tas een speciaal laptop vak en een extra binnen vak. Wat erg fijn is aan de tas is dat deze ook als handtas gedragen kan worden door de bijzondere draaghengsels. Een echte must dus als je gaat studeren!

Marc Jacobs Tote Bag

Deze tas gaat al een aantal jaar mee, maar de trend rondom de ‘Tote Bag’ is nog lang niet voorbij! Hij is aan de prijzige kant, maar daarvoor krijg je wel een tas met goede kwaliteit. Dit is weer een handtas, maar hij is net iets anders dan de rest. Er zit namelijk een handig koord aan waardoor je hem ook kan dragen als schoudertas. Handig!

DRÖMSÄCK Draagtas

De tas genaamd ‘DRÖMSÄCK’ heb je misschien al voorbij zien komen op TikTok. Deze tas is viral gegaan, en er zitten een hoop handige vakken in. Het heeft het design van een tote bag maar eigenlijk is het een erg georganiseerde en handige tas. En nog een groot pluspunt: hij is gewoon te verkrijgen in de IKEA!

DRÖMSÄCK Draagtas, beige, 14 l - IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *