Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Artsen over actie BN’ers

Gisteravond zagen we hoe veel BN’ers zich aansloten bij de ‘Ik Doe Niet Meer Mee’ beweging. Na veel kritiek van andere influencers, hebben ook de artsen zich nu uitgesproken over de actie.

Famke Louise , Thomas Berge, Tim Douwsma, Brace, Bizzey en nog heel veel andere BN’ers plaatsten gister avond een filmpje op hun Instagram waar in ze zeggen: “Alleen samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people!

In de tekst onder de post vragen de bekende nederlanders naar meer duidelijkheid over de Corona maatregelen. De overheid maakt volgens hun mensen massaal bang en kritische artsen wordt de mond gesnoerd.

De actie komt op een bijzondere timing, want de besmettingen lopen namelijk juist weer omhoog. In de persconferenties zijn ook voor veel steden weer extra maatregelen aangekondigd. Veel artsen hebben daarom ook wat te zeggen over deze actie.

Op social media delen ze hun mening: “Mensen die meedoen aan #ikdoenietmeermee nodig ik graag uit om een kijkje te nemen op de ic”, zegt recoveryverpleegkundige Don Roelofsen. “Daar wordt namelijk met man en macht gewerkt voor patiënten die nog wél graag mee willen doen.” Veel artsen zijn het eens met Don.

Ook veel andere influencers hebben gister al laten weten dat zij het zonde vinden dat deze bekende nederlanders hun invloed op deze manier gebruiken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

  • Madelief

    Toch vraag ik me af of die artsen ook na denken over alle zelfmoord acties die de maatregelen veroorzaken + de psychische klachten die worden omgezet in fysieke klachten

  • Soortgelijke berichten