Laatste nieuws: Hier begon de 'Fame' van de Kardashians

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Austin McBroom start drama

Austin McBroom heeft wat te zeggen tegen Bryce Hall, Logan en Jake Paul in een Instagra wist.

Austin McBroom, bekend van ‘THE ACE Family’, postte een foto op zijn Instagram waar hij sprak over de boxing wedstrijden die er de afgelopen jaren tussen YouTubers en TikTokkers zijn geweest. 

“Er zijn de laatste tijd een heleboel boks praatjes. Ik ben mijn hele leven al atleet, dus het zou teleurstellend zijn als ik er niet bij betrokken zou raken. @jakepaul loopt al jaren voor me weg. Ik heb $5 miljoen voor degene die met mij de ring betreedt. Tag wie je denkt dat dit zou willen,” zet Austin onder de foto. 

Jake was hier niet blij mee en reageerde in een story. Austin wilde niet alleen aan Jake laten weten dat hij zijn boxing skills niks vond. Ook Bryce Hall en Logan Paul werden via een story van Austin uitgemaakt voor “weak” en “duck/ducking”. 

Ducking staat voor het ontwijken van de klappen. Austin vroeg ook de fans om de eend emoji onder de posts van Bryce, Jake en Logan te plaatsen. Hij zegt dat hij in twee maanden kan leren wat zij nu al getraind hebben.

Veel fans vinden dat Austin dit doet voor publiciteit en dat het onnodige drama is. Andere fans denken dat het een publiciteitsstunt is voor een echt gevecht tussen Jake Paul en Austin McBroom.

Logan Paul heeft al eerder in de ring gestaan met KSI, een YouTuber en rapper onderanderen bekend van de ‘SideMen’. Bryce Hall reageerde op Twitter dat hij het raar vind dat een 30-jarige vader iets over hem moet zeggen als hij zich beter gewoon op zijn gezin kan focussen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten