Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bazzi openhartig over verslaving

Zanger Bazzi is in een Instagram post openhartig over hoe hij de laatste maanden heeft beleefd. Hij vertelt dat hij het zwaar heeft en daardoor een drank en drugsprobleem heeft opgebouwd. 

“Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat de afgelopen maanden best vreselijk zijn geweest. Ik ben graag eerlijk en ik denk dat ik deze erg slecht met deze tijd ben omgegaan. Ik ben niet erg blij. Ik heb een drugsprobleem uit de hand laten lopen en ik heb mijn verveling weggedronken.” Verder vertelt Bazzi dat hij “niet blij is en dat hij zichzelf bitter vind worden tegen een wereld waar hij ooit zoveel van hield” en dat hij dit haat. De zanger sluit de post af door te zeggen dat hij dit wilde delen maar dat er nog geen zilveren lijn voor aanmoediging is”.

Eerder bracht Bazzi al het nummer ‘I Don’t Think I’m Okay’ uit. Op Instagram liet hij weten dat dit nummer uitkwam en dat dit het meest persoonlijke en eerlijke liedje is dat hij in zijn leven heeft gemaakt. “Ik heb dit liedje gemaakt in een erg donkere periode in mijn leven en het heeft mij geholpen om naar mezelf te kijken op een manier dat ik niet eerder heb gedaan. Dit nummer is een thuis voor een deel van mijn pijn voor het leven in een zeer verwarrende tijd en ik hoop dat dit een thuis kan zijn voor jullie. Talk soonX”. Dit liedje kan verwijzen naar de verslaving waar hij nu openhartig over is.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten