Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Bilal over kritiek na talkshow

Bilal Wahib reageert op de negatieve reacties die hij kreeg nadat hij verscheen in de talkshow “Op 1”. Zo vertelt de acteur dat het de zenuwachtigste dag uit zijn leven was. ”Ik zou eerder al naar Humberto of Beau gaan, maar het ging steeds niet door, dus moest ik blijven wachten. Dat was lastig, want ik wilde mijn kant graag vertellen. Ik keek het later terug en zag mezelf soms ongemakkelijk lachen. Daar zag je de zenuwachtige Bilal”, vertelt hij.

Ook vond hij het lastig dat er allerlei vragen werden gesteld, waar hij niet op was voorbereid. Dit kwam doordat Telegraaf-rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman tegenover hem zat. ”Die stelde me continu vragen. Dat hadden wij niet geoefend, dus dat was allemaal improvisatie”.

Toch is hij blij dat hij zijn verhaal kon doen en is de artiest ook weer veel in de studio te vinden. “Als het me straks nog niet gegund wordt om mijn carrière weer op te bouwen, dan is dat maar zo. Ik leef voor mijn muziek en het acteren. Ik zal altijd muziek blijven maken, daar heb ik niemand eigenlijk voor nodig”, vertelt hij.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten