Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Blake Jenner geeft misbruik toe

Blake Jenner geeft zijn misbruik tegen ex Melissa Benoist toe in een lange brief.

In november van 2019 vertelde de actrice in een emotionele video hoe ze een overlevende van huiselijk geweld is. Ze vertelde hoe ze door een jonge partner emotioneel en fysiek wordt misbruikt.

In een lange brief geeft Blake nu toe dat hij haar misbruikt heeft. Hij s wrijft dat hij lang heeft nagedacht over hoe hij op de beschuldiging moest reageren, maar vind wel dat het iets is wat hij moest bespreken.

“Toen ik 20 jaar oud was, ontmoette ik een vrouw en werden we verliefd. Ik realiseerde me toen niet hoe groot het was, maar achteraf bleek de gedeelde gebrokenheid die voortkwam uit onze kindertijd, zo groot als de liefde die tussen ons werd gedeeld, groter. De passie tussen ons zou ons allebei naar enkele van de meest vreugdevolle hoogtepunten voeren, maar ook naar momenten van jaloezie, aanvallen van onzekerheid en vluchtigheid. In zekere zin denk ik dat ons huwelijk voor ons allebei een soort verlossingspotentieel was. Zelfs op die momenten dat ik vastbesloten was om te vertrekken, omdat het een gezondere keuze zou zijn geweest, had ik het gevoel dat ik niet weg kon gaan toen iemand van wie ik hield me vroeg om te blijven. Het was een relatie met een stichting die geworteld was in wederzijdse afhankelijkheid, die ernstige gevolgen had. We waren allebei jong en lieten zoveel van onze gebrokenheid te lang achter,” vervolgde hij.

Blake neemt de verantwoordelijkheid op zich maar beschuldigt Melissa ook van gewelddadige acties. Veel fans vinden dit niet kunnen en vragen zich af of Blake überhaupt spijt heeft van zijn acties.

“Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik heb veroorzaakt tijdens mijn relatie met mijn vorige partner – emotioneel, mentaal en ja, fysiek,” schrijft hij in de brief

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten