Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

BN'ers verwijderen video

Na dat er veel kritiek op de actie is gekomen lijken de BN’ers de gevolgen van hun actie in te zien en verwijderen het op maandag geplaatste filmpje van hun account.

Onder anderen Bizzey, Yes-R, Zoe Livay, Abstract, Rugged, Trobi, Dyna, Outsiders, DJ chuckie en Kosso haalden het bericht offline. In de video gaven de BN’ers aan niet meer mee te doen. Maar met wat? was voor velen de vraag. Veel mensen namen het op als dat ze niet meer mee zouden werken aan de bestrijding van het Corona virus. Omdat er ook in de beschrijving vragen worden gesteld over de Corona maatregelen.

Gisteravond legde Famke Louise uit dat zij dit niet zo bedoelt heeft. Maar dat zij zich zorgen maakt om de mensen die moeite hebben met hun inkomen tijdens deze crisis. Tim Douwsma was gisteravond te gast bij het progamma ‘Op1’ waar hij ook over de actie sprak. Hij heeft de hashtag inmiddels aangepast.

De kritiek kwam van alle kanten na dat de hashtag gelanceerd werdt. Andere BN’ers, artsen en zelfs de Tweede kamer gaven reacties.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten