Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Bram Krikke naar NPO?

Gaat Bram Krikke naar de NPO? De radio-dj van Qmusic plaatste wel een heel opvallende story op Instagram…

Bram Krikke plaatste op zijn Instagram story een video van Arjen Lubach die door zijn kleding gaat en een colbert van Bram tegen komt. Kleding van Bram hangt dus op de set van ‘Zondag met Lubach’, het tv-programma van Arjen Lubach. Wat dit betekend is nog onduidelijk. 

Gaan de twee samenwerken aan een nummer? Arjen heeft namelijk al eerder een keer samengewerkt met Famke Louise. In 2018 heeft Arjen samen een nummer gemaakt met Femke Louise. Ook heeft de presentator samen gewerkt met Fresku. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat Arjen en Bram gaan samenwerken aan een nummer. 

Of krijgt Bram zendtijd als presentator Arjen klaar is met zijn laatste seizoen van ‘Zondag met Lubach’? Eerder had Arjen aangekondigd dat het laatste seizoen momenteel op de televisie wordt uitgezonden. In 2021 zal er nog een laatste reeks van acht aflevering rondom de Tweede Kamerverkiezingen komen, omdat de theatertour die Arjen in eerste instantie zou doen, is uitgesteld vanwege de coronapandemie. 

Afgelopen zondag haalde Zondag met Lubach ook een record met 2.092.000 kijkers. De kijkcijfers zijn een record voor het programma van NPO3. In de uitzending van een week eerder behandelde Lubach de podcasts en video’s van Lange Frans.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten