Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Britney Spears in rechtbank

Britney Spears komt met schokkende verhalen tijdens een hoorzitting in de rechtbank! Fans maken zich al langere tijd zorgen om de zangeres en dat lijkt nu terecht. Zo vertelt Britney dat ze verplicht medicijnen moest slikken, waar ze zich juist slechter door ging voelen. Ook wilt ze graag nog een kind, maar laat men het niet toe om haar spiraal eruit te halen.

“Ik word in feite misbruikt en dat al dertien jaar lang. Ik wil dat het stopt. Ik ben zo boos dat ik er niet van kan slapen. Ik ben depressief en ik huil elke dag”, zegt ze. De zangeres laat weten dat ze zich een slaaf van haar vader voelt. Britney vergelijkt haar leven en wat haar is aangedaan met een slachtoffer van sekshandel. Ze laat weten dat ze niet vindt dat de mensen die haar dit hebben aangedaan, ongestraft hiermee kunnen wegkomen. Zo vertelt ze ook dat ze haar familie zal gaan aanklagen.

Britney krijgt ontzettend veel steun. Zo schrijven onder andere zangeressen Mariah Carey en Halsey over de situatie en laten ze zien Britney te steunen in deze verschrikkelijke situatie. De vriend van Britney plaatste net voor de hoorzitting een bijzondere foto op Instagram. Op de foto zie je dat haar vriend een T-shirt draagt met de tekst ” Free Britney”. En zelfs haar ex Justin Timberlake laat op social media weten dat iedereen de zangeres moet steunen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten