Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bryce en Austin gaan toch vechten

Bryce Hall en Austin McBroom gaan toch de ring in! Keemstar, een bekende YouTuber, bevestigt dit op zijn Twitter. “Ik heb net gebeld met Bryce en Austin en ze bevestigen dat het gevecht gaat plaatsvinden”, zegt hij. In Bryce zijn story is te zien dat hij begonnen is met trainen. “Dag 1”, staat erbij geschreven. Wie denk jij dat gaat winnen?

In november vorig jaar kregen de twee ruzie, omdat Austin Bryce uitdaagde voor een box gevecht. Hij noemde Bryce Hall zwak en riep fans op om onder zijn foto’s emoji’s van een eend te plaatsen. Ducking staat namelijk voor het ontwijken van de klappen.

Ook daagde hij de broers, Jake Paul en Logan Paul, uit. “Er zijn de laatste tijd een heleboel boks praatjes. Ik ben mijn hele leven al atleet, dus het zou teleurstellend zijn als ik er niet bij betrokken zou raken. @jakepaul loopt al jaren voor me weg. Ik heb $5 miljoen voor degene die met mij de ring betreedt. Tag wie je denkt dat dit zou willen,” zette Austin toen onder zijn foto op Instagram. Jake was hier niet blij mee en reageerde in een story. Bryce reageerde toen ook via Twitter dat hij het raar vond dat een 30-jarige vader iets over hem moest zeggen, terwijl hij zich beter op zijn gezin kon focussen.

Eerder bleek al dat de twee weer contact met elkaar hadden en dat zag er niet heel gezellig uit. Austin daagde Bryce opnieuw uit en vroeg weer om de ring in te gaan. “Je bent dertig, gedraag je er dan ook naar”, reageerde Bryce terug. Op Twitter barstte het verder los tussen de twee. Bryce begreep niet dat dit begonnen is, omdat hij het gevecht afsloeg. Waarom de twee nu toch de ring in gaan is niet duidelijk.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten