Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Bryce en Austin opnieuw ruzie

Bryce Hall en Austin McBroom maken opnieuw ruzie met elkaar. In november vorig jaar kregen de twee ruzie, omdat Austin Bryce uitdaagde voor een box gevecht. Hij noemde Bryce Hall zwak en riep fans op om onder zijn foto’s emoji’s van een eend te plaatsen. Ducking staat namelijk voor het ontwijken van de klappen.

Ook daagde hij de broers, Jake Paul en Logan Paul, uit. “Er zijn de laatste tijd een heleboel boks praatjes. Ik ben mijn hele leven al atleet, dus het zou teleurstellend zijn als ik er niet bij betrokken zou raken. @jakepaul loopt al jaren voor me weg. Ik heb $5 miljoen voor degene die met mij de ring betreedt. Tag wie je denkt dat dit zou willen,” zette Austin toen onder zijn foto op Instagram. Jake was hier niet blij mee en reageerde in een story. Bryce reageerde toen ook via Twitter dat hij het raar vond dat een 30-jarige vader iets over hem moest zeggen, terwijl hij zich beter op zijn gezin kon focussen.


Nu hebben de twee weer contact met elkaar en dat ziet er niet heel gezellig uit. Austin daagt Bryce opnieuw uit en vraagt weer om de ring in te gaan. “Je bent dertig, gedraag je er dan ook naar”, reageert Bryce terug. Op Twitter barst het verder los tussen de twee. Bryce begrijpt niet dat dit begonnen is, omdat hij het gevecht afsloeg. Wat vind jij ervan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten