Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Bryce open over breuk met Addison

Bryce Hall laat weten dat hij niet is vreemdgegaan. Dit vertelt hij in zijn realityshow. Ook geeft hij aan dat hij het vervelend vindt dat Addison zulke dingen naar buiten brengt. Bryce zou het liever privé willen afhandelen. In de video is te zien dat hij emotioneel is en veel mensen nemen het dan ook voor hem op.

Bryce Hall plaatste gister nog een tweet over Addison Rae. Sinds kort gaan er namelijk geruchten rond dat Addison iets met Jack Harlow zou hebben. Bryce liet overduidelijk zien dat hij hier niet blij mee was. De YouTuber plaatste eerst een tweet waarin hij aangaf te exploderen. “Je vertelt dat je van me houdt en vervolgens ga je stiekem rondhangen met een ander. Dat doet pijn”, tweette hij vervolgens. Ook heeft hij haar nu ontvolgd op Instagram. Veel fans zeggen dat hij dit offline moet afhandelen, maar andere geven hem groot gelijk.

Een tijdje geleden bevestigde de twee uit elkaar te zijn. In een video van Bryce vertelt hij dat de twee al langer dan een maand geleden uit elkaar zijn gegaan. De reden wilde hij niet vertellen, maar ze zouden vooral veel stress hebben met andere situaties in hun leven. Ook de roddels die eerder over Bryce rond gingen dat hij vreemd ging, zouden een rol hebben gespeeld.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten