Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Bryce Hall verrast Noah en Dixie

Bryce Hall verrast Noah Beck en Dixie D’Amelio met een cadeau. In een eerdere video werd het stel door de YouTuber geprankt. Bryce zette Noah op de bank met een blinddoek om. In de tussentijd kwamen er twee strippers binnen en gingen zij voor Noah staan. Voordat de blinddoek werd afgedaan werd de vriendin van Noah gebeld. Dixie hing gelijk op nadat ze de strippers zag en in de tussentijd werd ook de blinddoek afgedaan. Noah reageerde geschokt, maar kon er wel om lachen. Later werd Dixie opnieuw gebeld waar ze minder boos leek. Veel fans vonden het niet kunnen dat Bryce tussen de relatie stookte.

Ook de moeder van Dixie reageerde later dat ze het geen leuke video vond. ”Kom niet aan mijn kinderen”, zei Heidi. Noah vertelde ook aan de paparazzi dat hij vond dat Bryce zijn excuses moest aanbieden aan Dixie.

Bryce besloot daarom wat terug te doen. In een nieuwe video verrast hij de twee met een overnachting in een suite op het strand. Noah en Dixie reageren allebei erg enthousiast en waarderen het enorm.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten