Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bryce reageert op tweets over Addison

Bryce Hall reageert op de tweets die hij eerder plaatste over Addison Rae. “Je vertelt dat je van me houdt en vervolgens ga je stiekem rondhangen met een ander. Dat doet pijn”, tweette hij eerder. “Ik was boos en erg stom. Ik voelde me een idioot nadat ik dat had getweet”, zegt hij nu. Bryce vertelt dat dit zijn eigen schuld is en er veel spijt van heeft. Hij zegt ook dat dit niet alleen gaat over de tweets, maar de hele situatie.

Bryce plaatste een tweet over Addison, omdat er sinds kort geruchten rond gaan dat Addison iets met Jack Harlow zou hebben. Bryce liet overduidelijk zien dat hij hier niet blij mee was. Echter maakte Addison al gauw duidelijk dat de roddels niet waar waren. ”Ik ben single”, tweette ze. Veel fans waren boos op Bryce, omdat ze vonden dat hij dit offline moest afhandelen. Daar is hij het dan nu toch mee eens.

Een tijdje geleden bevestigde de twee uit elkaar te zijn. In een video van Bryce vertelt hij dat de twee al langer dan een maand geleden uit elkaar zijn gegaan. De reden wilde hij niet vertellen, maar ze zouden vooral veel stress hebben met andere situaties in hun leven. Ook de roddels die eerder over Bryce rond gingen, zouden een rol hebben gespeeld. Er werd namelijk gezegd dat hij vreemd ging! Dit heeft hij meerdere keren ontkracht.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten