Laatste nieuws: Nienke Plas had 'lichte paniek' tijdens haar derde zwangerschap

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Celebs reageren op dood rapper Juice WRLD

Anderhalf jaar geleden overleed rapper XXXTentacion. Gisteren overleed ook de Amerikaanse rapper Juice WRLD. Verdrietig nieuws voor zijn naasten, fans en luisteraars dus.

De Amerikaanse rapper Juice WRLD is gisteren overleden. De rapper werd onwel op luchthaven Chicago Midway en overleed even later in het ziekenhuis. De doodsoorzaak van de rapper is nog niet bekend, wel zou er bloed uit zijn mond gekomen zijn. Het plotseling overlijden van de rapper brengt veel reacties met zich mee. Daniel Seavey laat weten dat hij het niet kan geloven en dat hij een van de beste artiesten was die de wereld had.

Halsey plaatst ook een post met daaronder het volgende; sweetest boy. Fastest brain in the game. Your creativity, endless. immortal. Rest in power. I can’t even explain the sadness. Ook Enzo Knol reageert op het nieuws; “Dit kan niet waar zijn… elke dag luister ik zijn muziek en extra veel als ik een wat mindere dag heb. En zojuist gelezen dat Juice WRLD overleden is… R.I.P.”

Er zijn mensen die denken dat de rapper zijn dood heeft vervalst. Op 25 april in 2017 plaatste hij namelijk deze tweet:

Ook rapt hij in een van zijn liedjes de zin:
“Wat is de 27e Club? We komen niet voorbij 21,” Jarad, zoals hij echt heet, is 2 december 21 jaar geworden. Deze songtekst kan duiden op het feit dat hij niet van plan was ouder te worden dan dat.

Denk jij dat de rapper zijn dood heeft gefaked?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten