Laatste nieuws: IShowSpeed is in Nederland

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Charli en Dixie krijgen kritiek

Charli en Dixie D’Amelio worden overladen met commentaar op hun laatste YouTube video. 

In de video ‘Dinner With The D’Amelios’ eten ze samen met gast James Charles. De zusjes, en ook hun ouders, krijgen alleen veel kritiek. 

“Ze moeten dit verwijderen en zich concentreren op het opvoeden van hun kinderen, en hun leren om respectvol te zijn,” wordt er bijvoorbeeld onder de video gereageerd. 

Veel kijkers zijn niet blij met het gedrag van de zussen naar de chef die het eten voor ze had gekookt. Op een gegeven moment moet Dixie zelfs overgeven. Ze legt later uit dat dit door een te zout stukje in het eten kwam, maar kijkers vinden het niet netjes tegenover de chef. 

Ook vinden veel kijkers dat Charli anders behandeld wordt en meer aandacht krijgt. Dit werd al voor deze video vaak gereageerd onder de posts van de meiden. Veel fans vinden dat de moeder van de zussen zich heel erg schaamt voor Dixie.

Dixie reageerde op wat reacties over de video onder een TikTok. “Deze reacties zijn zo extra. Ik kan overgeven als ik iets vies ruik. Er is geen ‘favoriet’ kind. Het internet wil altijd mensen tegen elkaar op zetten.”

De YouTube video is inmiddels al 5 miljoen keer bekeken. Ook James heeft gereageerd, omdat er ook opmerkingen waren dat Charli niet blij zou zijn met de hoeveelheid volgers die ze heeft. Hij zegt dat het als grapje bedoelt was en dat Charli heel bij is met haar volgers. Hij vind het niet leuk dat ze hier zoveel negativiteit door krijgt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten